m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

industrijski-slajder INDUSTRIJSKI OBJEKTI

Primena Xella rešenja u izgradnji industijskih objekata

Građevinska industrija kao jedna od najpopularnijih privrednih grana pokazuje trend rasta ali postavlja i sve značajnije zahteve u pogledu inovativnosti, kvaliteta gradnje i ekoloških standarda. Kompanija Xella svojim održivim, energetski efikasnim i visoko kvalitetnim građeviskim materijalima, značajno doprinosi ekonomičnoj i brzoj gradnji industrijskih objekata ali i zdravijem životnom okruženju. Xella materijali se u potpunosti reciklliraju i vraćaju u prozvodni proces, i na taj način doprinose zaštiti životne sredine i smanjenju prozvodnog otpada.

Brzina zidanja, manje opterećenje konstrukcije i visoka otpornost na požar (klasa A1) su glavne prednosti Xella sistema gradnje za ovaj tip objekata. U prilog još lakšoj gradnji, Xella je prepoznala mogućnost digitalizacije u modernoj građevinskoj industriji i započela razvoj i implementaciju BIM digitalnih usluga.

Investitorima, projektantima i izvođačima na raspolaganju je tehničko savetovanje i izrada tehničkih elaborata s ciljem da pronađu i primene najbolja Xella rešenja. Tim mladih stručnjaka, inžinjera i arhitekata, u svim fazama planiranja i gradnje, pružiće potpunu podršku i pomoć našim klijentima u realizaciji njihovih projekata.

dr-oetker-tipovi
tlocrt