m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

javni-slajder JAVNI OBJEKTI

Primena Xella rešenja u izgradnji javnih objekata

Atraktivna arhitektura i moderan dizajn javnih objekata nesumnjivo ostavljaju upečatljiv utisak na naš životni prostor. Zbog toga sve značajniji faktor prilikom izbora građevinskih materijala je mogućnost lakog i preciznog oblikovanja. Ytong blokovi zahvaljujući svojoj fleksibilnosti omogućavaju kreiranje nepravilnih formi zidova, ali i najkreativnijih i najzahtevnijih projektantskih ideja, jer se nepravilne forme postižu jednostavnim oblikovanjem Ytong blokova u željeni oblik. Ovi blokovi takođe omogućavaju da se kreiraju atraktivne, inovativne i interesantne fasade sa raznim dekorativnim elementima.

Proizvedeni od potpuno prirodnih mineralnih sirovina, Xella materijali su negorivi ( klasa A1) i pružaju odličnu zaštitu od požara koja je od izuzetnog značaja za izgradnju ovog tipa objekata.
Kad je reč o energetskoj sanaciji, rekonstrukciji ili modernizaciji zaštićenih objekata i spomenika kulture, Multipor, kao negoriva, mineralna termoizolacija, idealno je Xella rešenje za unutrašnju izolaciju zidova, tavanica, kosih i ravnih krovova javnih objekata.

naucno-tehnoloski-tipovi
tlocrt